fbpx

Intrebari frecvente

Cele mai frecvente intrebari

Mai jos ai o lista cu cele mai frecvente intrebari. Daca intrebarea ta nu se regaseste in acestea, poti sa ne intrebi folosind formularul de contact lateral.

Fiecare client este special si are nevoi diferite. In functie de acest lucru durata realizarii unui site poate varia. O medie de livrare este de 30 de zile, exceptii fiind cazurile, ale caror durata de licrare va fi specificata in oferta.

In functie de domeniul dumneavoastra de activitate va vom recomanda unul sau mai multe planuri de marketing (in care voi fi date si niste estimari). Un raspuns clar il vom afla dupa ce vom rula niste campanii de testare.

Daca ati avut un site ineficient sau acum alegeti sa va creati unul, rezultatele se vor vedea in timp, dar cu o strategie buna de marketing si un buget rezonabil, vom vedea rezultate chiar din prima luna.

E greu de spus, conteaza foarte mult si nisa la care se adreseaza afacerea dvs. Insa o campanie buna de marketing poate sa dea rezultate favorabile chiar si cu un buget mic.

Simplul fapt ca ai ajuns pana in acest punct, demonstreaza calitatea noastra. Dar daca totusi, simtit ca nu rezonam sau nu am ajuns la rezultatele dorite, in maxim 30 zile putem rezilia contractul si dvs va primiti banii integral inapoi.

Ai o intrebare?

Suntem bucurosi sa iti fim de ajutor!