fbpx

GrowItUp

Crestem impreuna!

Home Portfolio ASDR Constructii

ASDR Construcții Craiova

SERVICIU

LOCAȚIE

Creare de site web si canale de social media

 

Craiova, Romania

ASDR Construcții se poate bucura acum de un portofoliu on-line vast și o interacțiune mai mare cu potențialii clienți. Site-ul este orientat spre vânzare și ține cont de toate politicile GDPR.

Site: www.asdrconstructii.ro

De asemenea ASDR Construcții a început campanii de promovare, atât pe Social Media, cât și prin Google Ads. Acest lucru a făcut că numărul comenzilor să crească vizibil într-un timp relativ mic.

Cum te ajută un website de prezentare?

Îți oferă vizibilitate mai mare, crește încrederea și consolidează brandul. De asemenea reprezintă un canal de informare oficial unde clienții pot află informațiile de care au nevoie cu minim de efort.

Dacă atunci când clienții/partenerii tăi de afaceri te întreabă care este adresa website-ului tău tu le mărturisești că nu ai un website pentru afacerea ta, cel mai probabil ei se vor gândi că ai o companie foarte mică și/sau nu ești serios. 

 

Se știe cât contează imaginea în construirea unui brand care rezistă. Ignorând crearea unui site de prezentare pentru afacerea ta spui multe despre tine și capacitatea ta de adaptare, de inovație, de originalitate, de personalizare și promovare.