fbpx

GrowItUp

Crestem impreuna!

Home Portfolio One BarberShop

One BarberShop Craiova

SERVICIU

LOCATIE

Creare de continut video

 

Craiova, Romania

Conținutului video poate spori gradul de conștientizare al unui brand, poate oferi o imagine mai clară asupra acestuia, chiar o față reprezentativă, și poate arăta și alte laturi ale afacerii, care vor atrage și mai mult clienții. 

Conștientizarea mărcii joacă un rol important în comportamentul consumatorilor. Mai exact, dacă consumatorii își amintesc de aceasta, o recunosc, sunt șanse mai mari ca aceștia să achiziționeze produsele sau serviciile pe care le oferă.

Cum te ajuta continutul video?

Video marketingul a devenit în ultimii ani o strategie care nu este doar opțională, ci necesară pentru ca o firmă să își atingă obiectivele.

Potrivit statisticilor Wyzowl, 63% dintre companii au început să apeleze la marketingul prin conținut video, iar 82% dintre acestea au declarat că marketingul video este o parte importantă a strategiei lor.

Consumul de conținut video a atins cote majore în prezent. Conform studiilor Hub Spot, 78% dintre utilizatorii de internet vizionează videoclipuri săptămânal, iar 55% acordă o atenție mai sporită acestora, față de alte tipuri de conținut. 

Proiecte Similare