fbpx

Social Media Marketing

Succesul brand-ului prin Social Media

Cel mai probabil si tu ai cont pe o retea de socializare. Aceste retele si-au facut aparitia in rutina noastra de zi cu zi, si nasc si oportunitati foarte mari.

Ai acces instant la o audienta foarte mare

Retele sociale sunt locul perfect prin care poti sa iti faci rapid brand-ul cunoscut unei audiente foarte mari.

Noi perspective de afaceri

In ultimii ani multe business-uri sau mutat in on-line, aducand astfel inovatie, ulterior devenind prospere.

Interactiune live cu posibili clienti

Comunica cu posibilii clienti si genereaza vanzari cu ajutorul campaniilor in Social Media.

Avantaje Social Media Marketing

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like.

Cresterea Brand Awareness

Brand awareness este nivelul de cunostinte legat de companie si poate face diferenta dintre succes si esec. Consumatorii sunt mai atrasi de o companie ale carui produse le cunosc, fata de perspectiva de a cauta altceva necunoscut.

Generarea de leaduri

Conectarea si interactiunea cu clientii reprezinta o parte cruciala a strategiei de business. Acestea se pot realiza cu ajutorul social media. Este importanta prezenta pe diferite retele unde se gaseste publicul-tinta.

SEO si crearea de legaturi

Linkurile publicate pe profilele de social media business to business imbunatatesc clasificarea site-ului web in cadrul motoarelor de cautare. Un clasament superior inseamna o sansa mai buna ca potentialii clienti sa afle despre companie.

Autenticitate, umanizarea companiei

Este bine sa fie exprimata personalitatea reala a business-ului prin social media. Clientii nu sunt interesati de postari in stilul corporate.

Rețelele sociale joacă un rol crucial în conectarea oamenilor

Platformele de social media sunt mai mult decat un instrument de comunicare unidirectionala. Folosirea lor in acest sens capteaza atentia publicului pe o durata de timp scurta.

 

Incurajarea audientei sa interactioneze prin conversatii cu compania si construirea unei relatii puternice cu clientii sunt mult mai indicate pe termen lung.

 

 Comunicarea este modalitatea de a capta atentia consumatorilor si a livra mesajul companiei, acest lucru ducand la o audienta mai larga si transmiterea mesajelor dorite mult mai usor.