De ce trebuie să-ți creezi un site web atractiv, care te diferențiază,în anul 2020?

Trăim într-o epocă digitală în care oamenii caută produse și servicii online. Cumpărăturile online sunt în plină expansiune. În prezent, shopping-ul online este la fel de comun ca mersul la un magazin în oraș. Din acest motiv, abordarea tendințelor de digitalizare a devenit o necesitate pentru toți retailerii și comercianții online și offline.

Unul dintre principalele avantajele ale comerțului electronic este că le permite clienților să cumpere pe cât mai multe canale și le oferăo varietate imbatabilă de produse și servicii. Comerțul mobil extinde modelul tradițional de afaceri, iar tehnologiile precum inteligența artificială oferă cantități uriașe de servicii. Totuși, pentru anumiți comercianți asta poate fi o provocare majoră.

Iată care sunt principalele motive pentru care merită să-ți creezi un site web în anul 2020 dacă nu ai făcut deja acest lucru:

Oferă credibilitate, crește vânzările

Un site web este ca o carte de vizită, care aduce multă credibilitate în lumea online. Cei care nu au un site web pot pierde oportunitatea de a-și crește numărul de clienți potențiali (care caută astăzi produse și afaceri online) și deci de a-și crește veniturile. Studiile arată că 63% dintre oameni nu sunt interesați de o afacere fără un site-web. În concluzie, cei care nu au un site web pot pierde o mare parte din piață.

Promovarea produselor și serviciilor

Dacă vrei să ai un site web cu aspect adecvat și design foarte bun, apelează la specialiști în domeniu, care oferă servicii de creare site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile și alte gadget-uri, cu orice design grafic. În acest fel, site-ul va fi un instrument de vânzare mai puternic decât ar putea fi un vânzător.

O pagină web bine gândită poate reprezenta un factor decisiv în ceea ce privește promovarea produselor și serviciilor, atragerea vizitatorilor și transformarea lor în potențiali clienți.Pentru a avea un site web cu adevărat performant, care să fie principala sursă pentru colectarea de noi clienți, poți apela la profesioniști în domeniu care oferă servicii complete , cum ar fi GrowItUp

Este ușor de actualizat și modernizat

Prin actualizare, reproiectare și modernizare, site-ul va funcționa mai bine și te va ajuta la atingerea obiectivelor de marketing. Asta nu înseamnă să schimbi toate elementele de branding sau design, însă contează calitatea proiectării, dar și conținutul site-ului care trebuie să fie cuprinzător și actual, să ofere o experiență excelentă pentru utilizatori și deci să ducă la creșterea rapidă a numărului acestora.

Realizează obiectivele propuse

Un site web la care aspectul este atractiv, conținutul bun și navigarea perfectă, poate contribui la realizarea obiectivelor propuse. Asta înseamnă că site-ul este cu adevărat bun, are căi de conversie evidente și simple, conținutul paginilor este ușor de parcurs și de înțeles, are imagini și video antrenante.